Steenstrup-LogoDet velrenomerte advokatfirmaet Steenstrup Stordrange fremstår i disse dager med ny profil i nye lokaler, og tilbyr medlemmene i NNO fordelaktig juridisk bistand.

Av Morgan G. Lindström

Advokatfirmaet ble etablert 22. mai 1989 av Morten Steenstrup under navnet Advokatfirmaet Steenstrup ANS. Morten Steenstrup hadde da vært stortingsrepresentant i åtte år, og statssekretær for finansministeren og statsministeren.

Firmaet har vokst til et fullservice forretningsjuridisk firma, med 110 advokater, 42 partnere og totalt 177 medarbeidere. I dag fremstår foretaket som et ledende nasjonalt advokatfirma, med kontorer i Oslo, Tønsberg, Stavanger, Bergen, Trondheim, Tromsø og Hammerfest.

Steenstrup Stordrange's nasjonale satsing, sikrer at kundene kan følges opp over hele landet. Dette betyr at kundene får rådgivere med lokal markedskunnskap og tilstedeværelse, og som samtidig har tilhørighet til et av landets største kompetansemiljøer innen forretningsjuss.

Som medlem av NNO, kan du dra nytte av svært fordelaktig juridisk bistand i spørsmål relatert til din nettbutikk. Ta kontakt med oss pr telefon for mer informasjon om dette tilbudet.

Ytterligere informasjon om advokatfimaet finner du på Stentup Stordrange's hjemmeside.